Megoldásaink

Hiszünk az egyedi specifikáció, az előzetes tesztelés és a próbagyártás erejében. Öntapadós címkéink, állandó jelölési megoldásaink és az általunk forgalmazott kiváló eszközök garantálják, hogy ügyfeleink mindig megtalálják a lehető legjobb megoldást.

ÖNTAPADÓS
CÍMKÉK

Nagy hőmérséklet-ingadozás, könnyen eltávolítható vagy hosszú távú jelölés, sok információ, biztonsági és felületvédő funkciók? Mindenre találunk megoldást.

ÁLLANDÓ JELÖLÉSEK

Tartós, mechanikai termékjelölő technológiáinknak köszönhetően – lézeres, karcolásos, pontbeütéses és préselési eljárással történő jelölések – akár bonyolult grafikai elemek is megjeleníthetők a termékeken.

FORGALMAZOTT ESZKÖZÖK

Az ipari, mechanikus termékjelölés területén élenjáró Automator® berendezéseinek kizárólagos magyarországi forgalmazójaként gyors, pontos, a teljes termékéletciklusra megoldást nyújtó eszközöket ajánlunk.

Eddigi tapasztalataim szerint a CCL csapata kiemelkedő együttműködési készséget tanúsít a vevő irányába.
Rugalmasan és megoldás orientáltan közelítik meg a felmerülő problémákat és emellett a kommunikáció is minden esetben rendkívül gördülékeny.
Remélem minél több projektben dolgozhatunk együtt Velük!

Máj ÁdámSr. Supplier Quality Assurance Engineer, Eaton / Cooper Bussmann Hungária Kft.

Köszönöm az egész éves kitartó munkátokat! Ti vagytok az egyedüli beszállítóim, akikkel soha semmi gond nincs. Nekem szinte rá sem kell néznem a ti készletetekre, mert teljesen biztos vagyok abban, hogy tökéletesen kézben tartjátok a dolgokat.

Mogyorósiné Módis ÁgnesMaterial Planner, Coloplast Hungary Kft.

A CCL Design Hungary pontos és megbízható üzleti partner, szakértő és elhivatott munkatársakkal.

MDS Adatfeldolgozó és Tanácsadó Bt.

Munkám során gyakran kerültem kapcsolatba a CCL Design Kft.-vel. Kérdéseimre mindig pontos és gyors választ kaptam, az általuk szállított termékekkel pedig soha nem volt minőségi probléma. Termékeik dokumentációja tökéletes volt, és mindenben megfelelt az előírásoknak.

Zsoldos JánosBorgWarner Oroszlány Kft.

Minőség mindenek felett

A minőség rendkívül fontos számunkra. Tanúsítványaink, kutatási és tesztelési lehetőségeink, valamint eredményeink önmagukért beszélnek.

Személyre szabott árajánlat, gyorsan

Pontosan tudod, mire van szükséged? Esetleg bizonytalan vagy az ideális alternatívát illetően?
Írj nekünk, és szakértőnk hamarosan felkeres a megadott elérhetőségeid egyikén.